Onderhoud en reparatie

Ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres.
Of uw auto nog vrij nieuw is of al wat ouder, wij begrijpen dat u altijd op uw auto moet kunnen vertrouwen. Als ervaren servicebedrijf doen wij er alles aan om uw auto in optimale conditie te houden.

 

Service Contracten

Voor een Renault- en Dacia is het mogelijk om bij Renault Vaassen een servicecontract voor een all-in-prijs af te sluiten.
U heeft geen omkijken naar het onderhoud van uw auto en u weet precies waar u aan toe bent.

 

Vervangend Vervoer

Tijdens een reparatie of onderhoudsbeurt kunt u uiteraard rekenen op passend vervangend vervoer. Als u dit kenbaar maakt tijdens het maken van een afspraak bij onze receptie, dan zorgen wij dat er een auto of fiets voor u klaarstaat. Eventueel is er ook de mogelijkheid om naar huis of werk gebracht te worden, Overleg dit even tijdens het maken van de afspraak met een van onze medewerkers. Ook kunt U online via een formulier een afspraak maken, Wij zullen dan zo spoedig mogelijk deze aanvraag bevestigen en eventueel bespreken.

 

Drive in Service

Bij Renault Vaassen is het ook mogelijk om met afspraak een diagnose te laten stellen of het laten uitvoeren van een kleine reparatie. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen dat u binnen een uur weer onderweg bent. Mobiliteit is dus gegarandeerd.

 

Renault Route Service (0800-0303)

Mocht u onverhoopt onderweg stranden met schade of pech dan kunt u gebruik maken van de Renault Route Service. Deze hulpdienst is 7 dagen per week, 24 uur per dag te bereiken. De Renault Route Service zorgt dat u weer onderweg kunt en in de gevallen dat dit niet mogelijk is zal uw auto naar de dichtstbijzijnde garage getransporteerd worden.

Wenst u meer informatie of wilt u gelijk een afspraak maken?
Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.
Onze Service Adviseur staat u graag te woord!

 

Opslag en wissellocatie voor Zomer/ Winterbanden.

U kunt bij ons terecht voor de opslag en het wisselen van de Zomerbanden en Winterbanden, Deze worden ook bij Renault Vaassen opgeslagen.
Wij kunnen ook Winterbandensets leveren tegen zeeg goede concurerende prijzen.
Vraag vrijblijvend naar een prijsopgave